“Impact biedt een plek waar tieners en medewerkers God en elkaar kunnen ontmoeten en waar ze toegerust worden om een discipel van Jezus te zijn.”

Impact is een christelijke beweging waar Jezus centraal staat. Jaarlijks organiseert Impact hét tienerevent van de Randstad voor tieners van 12 tot en met 17 jaar. (Jong)volwassenen vanaf 18 jaar krijgen de ruimte om zich te ontwikkelen en door te groeien als medewerker of als teamleider. Tijdens Impact kunnen tieners en medewerkers elkaar en God ontmoeten.

Wij hebben te gekke meetings met actuele thema’s en inspirerende sprekers, een gaaf openingsspel, een lounge om te chillen, sportactiviteiten en verschillende outreaches. De tieners ontmoeten elkaar tijdens grote bijeenkomsten en in kleine groepen. Elke groep heeft een eigen teamleider, die wij uitdagen om een voorbeeld voor de tieners te zijn. De teamleiders worden op hun beurt gecoacht om te groeien in leiderschap.

IMPACT Zoetermeer Jeugdgroepen
IMPACT Zoetermeer Leiderschap

“Groeien in leiderschap”

Jongeren zijn niet alleen de kerk van morgen, maar ook de kerk van vandaag. Door jongeren verantwoordelijkheden te geven willen we ze leren wat het betekent om discipel van Jezus te zijn.

Voor jongeren vanaf 18 jaar willen we met IMPACT daarom een bijzondere trainingsplek geven om te groeien in leiderschap. De leiders worden in een meeting op de donderdagavond toegerust voor hun taak tijdens het weekend.

Ben je benieuwd naar ons volledig missie & visie document? Download deze dan hier!