OVER IMPACT

IMPACT is hét interkerkelijk tienerevent van de Randstad. Een onvergetelijk weekend voor tieners van 12 t/m 17 jaar en medewerkers vanaf 18 jaar.

Wat doen we?

Meetings

Tijdens het weekend zijn er meerdere meetings, waarbij de ontmoeting met God centraal staat.Wij vinden het belangrijk om met praise/worship, uitdagend onderwijs met inspirerende sprekers, muziek, dans en drama stappen te zetten in geloof. Ook is er altijd ruimte voor persoonlijke ontmoeting en gebed.

De meeting op zondag is een ‘open’ dienst waarbij ook alle ouders en gemeenteleden van harte welkom zijn.

IMPACT event Zoetermeer
IMPACT Tienerevent
IMPACT Zoetermeer Sport & Spel

Sport & Spel

De voorbereidingen zijn in volle gang. Wij vinden op IMPACT de FUN-factor erg belangrijk. Het team zet al zijn creativiteit en originaliteit in om weer een mooi programma samen te stellen. Wordt het net als eerdere keren weer een color fight, bubble voetbal, stormbaan? Het wordt in ieder geval weer uitdagend, vermoeiend en voor FUN!

Lounge

Naast het hoofdprogramma hebben we een gezellige Lounge. In de Lounge kun je lekker relaxen met games en muziek. Je kunt er snacks halen en er is een candybar. Ga je voor gezond? Dan is er de Smoothiebar. Een heerlijke plek om bij te praten met vrienden of gewoon lekker te chillen.

En ’s avonds? Lights off, spots on.Party!

IMPACT ZOETERMEER Lounge

Seminars

Dit jaar hebben we gave seminars waarin jij wordt toegerust voor de outreach. Deze worden gegeven door enorm gedreven mensen met veel kennis van hun onderdeeld! Dit wil je niet missen.

Outreach

Natuurlijk doen we ook dit jaar weer een Outreach in Zoetermeer, waarbij je eerst wordt toegerust doormiddel van workshops die aansluiten bij de Outreach. We willen dan getuige zijn van Jezus. Vind je dat eng? Wij laten zien dat dit op een hele leuke en ontspannen manier kan.Je kan denken aan sporten met gehandicapten, praktische klusjes doen bij ouderen, straatevangalisatie en bijvoorbeeld het uitdelen van bloemen.

Friends

Op IMPACT merk je dat als jonge christen niet alleen staat en ontmoet je veel christenen vanuit verschillende kerkstromingen. Hierdoor zijn de afgelopen jaren vriendschappen/relaties ontstaan die nog voortduren. Daarnaast zal je merken wanneer je met een vriendengroep naar IMPACT komt, naast dat je heel veel fun met elkaar hebt, je ook met elkaar stappen in het geloof zet. We willen je dan ook aanmoedigen om ook je vrienden uit te nodigen om mee te komen naar IMPACT.